Костадин Костадинов, лидер на партия Възраждане, която по ще е част

...
Костадин Костадинов, лидер на партия Възраждане, която по ще е част
Коментари Харесай

При 85% паралелно преброяване: Костадин Костадинов изпреварва Лозан Панов

Костадин Костадинов,  водач на партия " Възраждане ", която по ще е част от новия парламент,   изпреварва Лозан Панов в президентската борба. Това демонстрират паралелните преброявания от 85% на социологическите организации.

Според данните Румен Радев ще бъде на балотаж с Анастас Герджиков . Дори актуалният държавен глава да завоюва повече от 50% от гласовете, поради ниската изборна интензивност той няма по какъв начин да бъде определен. Другото изискване с изключение на претендентът да получи повече от 50% от гласовете, е вота си да са дали 50%+1 от имащите право на глас.

Според 85% редом броене на " Алфа Рисърч " Румен Радев получава 50.1% от гласовете, Анастас Герджиков е с 23.9%, Мустафа Карадайъ получава 9%, Костадин Костадинов - 4.3% и Лозан Панов - 3.9%.

Резултатът за президентските избори демонстрира 50% дали своят вот за Румен Радев и съгласно паралелното броене на " Галъп ". Активността е 37%. За Анастас Герджиков са дали своят вот 23.7%, за Мустафа Карадайъ - 9.6%, Костадин Костадинов - 4.2%, Лозан Панов - 3.7%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР